Taitei cu ciuperci si spanac

taitei cu ciuperci si spanac

Ingrediente:

– 200 gr taitei;

– 100 gr ciuperci;

– 2 catei usturoi;

– 2-3 linguri de ulei;

– 150 gr spanac fiert;

– sare si piper.

 

Taiteii se pun la fiert in apa cu sare. Cand sunt gata se scurg.

Incingem uleiul si calim ciupercile feliate si usturoiul maruntit. Adaugam spanacul fiert si taiteii, mai lasam 5 minute pe foc, apoi servim preparatul cat inca este cald.

Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. FLOAREA GFT
    Răspunde -
  2. nyari eduard
    Răspunde -
  3. Cadarg
    Răspunde -
  4. Daniela
    Răspunde -
  5. liliana
    Răspunde -
  6. GORUN
    Răspunde -
  7. Mariana
    Răspunde -
  8. danielsan36
    Răspunde -
  9. Dana Mihai
    Răspunde -
  10. jipa george
    Răspunde -
  11. alex
    Răspunde -
  12. nastasiu
    Răspunde -
  13. radu
    Răspunde -
  14. Corina Toader
    Răspunde -
  15. zaharescu
    Răspunde -
  16. luminita
    Răspunde -
  17. Elena
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


− trei = 6

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>