Taitei cu urda si ciuperci

Taitei cu urda si ciuperci

Ingrediente:

– 500 gr taitei cu ou;

– 40 gr ciuperci deshidratate;

– 2 linguri ulei de floarea soarelui;

– 2 fire patrunjel;

– 300 gr urda;

– 50 gr unt;

– 1 catel usturoi;

– sare si piper.

 

Ciupercile se pun la inmuiat in apa calda pentru minim 30 de minute.

Pui uleiul si untul la topit, apoi calesti usturoiul si ciupercile.

Dupa 10 minute se adauga patrunjelul tocat si se stinge focul.

Intre timp urda se freaca cu o lingura de lem pana se transforma intr-o crema.

Taiteii se fierb in apa cu sare, conform instructiunilor de pe ambalaj.

Amesteci taiteii cu ciupercile si servesti langa crema de urda.

Pofta buna!


loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


× sase = 42

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>