Tarhon in otet

tarhon in otet

Ingrediente:

– 3 legaturi tarhon;

– 2 linguri sare de mare;

– 300 ml otet de vin.

Tarhonul se spala bine si se curata frunzele (tulpina se arunca). Frunzele se amesteca cu sarea de mare si se lasa deoparte 2 ore. Se adauga apoi otetul si se pun direct in borcane sterilizate. Inchidem ermetic borcanele si le depozitam la loc uscat si racoros.

Se poate pastra cateva luni in camara si poate fi folosit la aromatizarea ciorbelor acre. Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. george
    Răspunde -
  2. george
    Răspunde -
  3. marius
    Răspunde -
  4. Mocian Argentina Rodica
    Răspunde -
  5. neculae georgeta
    Răspunde -
  6. Dincă Ion
    Răspunde -
  7. bobo
    Răspunde -
  8. Popescu Victor
    Răspunde -
  9. iosub margareta
    Răspunde -
  10. Florin
    Răspunde -
  11. Radu
    Răspunde -
  12. klara baranyai
    Răspunde -
  13. Madalina
    Răspunde -
  14. violeta
    Răspunde -
  15. Rodica
    Răspunde -
  16. Lupu Nelu
    Răspunde -
  17. monika
    Răspunde -
  18. liviu
    Răspunde -
  19. liviu
    Răspunde -
  20. justinian
    Răspunde -
  21. pogurschi cornel
    Răspunde -
  22. ioana
    Răspunde -
  23. moldovan marcela
    Răspunde -
  24. luminita
    Răspunde -
  25. Daniela Enciu
    Răspunde -
  26. stefan butnariu
    Răspunde -
  27. justinian
    Răspunde -
  28. Simiorina
    Răspunde -
  29. Tatomirescu Nelly
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


9 + = paisprezece

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>