Telina cu ciuperci

Telina cu ciuperci

Ingrediente:

– 2 buc telina;

– 1 lingura faina;

– 200 gr ciuperci;

– 2 cepe;

– 1 ardei gras galben;

– 100 ml vin alb;

– sare si piper.

 

Telina se spala bine, se curata si se taie in felii de 1cm.

Se pune apoi telina la fiert in apa rece si sarata. Scoatem telina cand este pe jumatate fiarta si o lasam la scurs.

Intre timp ceapa se toaca marunt si se caleste in uleiul incins.

Se adauga 1 lingura de faina, si cand totul devine usor rumen se adauga vinul si 50 ml apa.

Se sareaza si pipereaza dupa gust.

Adaugam telina, ardeiul gras tocat cubulete si ciupercile tocate si mai lasam la fiert inca 20-30 de minute, cat sa scada sosul.

Servim imediat.

Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


9 + = doisprezece

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>