Telina gratinata

Telina gratinata

Ingrediente:

– 700 gr telina;

– 1/2 lingurita delicat de legume;

– 1 lingura pesmet;

– 3 linguri unt;

– 150 gr cascaval;

– sare si piper.

 

Telina se curata si se da pe razatoare, apoi se pune la fiert in apa cu sare si condimentele pentru legume.

Ungi un vas termorezistent cu o lingura de unt, apoi o tapetezi cu pesmet.

Pui telina, iar deasupra restul de unt topit si cascavalul dat pe razatoare.

Sarezi si piperezi dupa gust, apoi dai la cuptor, la 180 de grade C, timp de 10-15 minute, pana cand cascavalul se rumeneste.

Servesti imediat.

Pofta buna!


loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


+ patru = 9

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>