Tocanita cu fasole uscata si conopida

tocanita cu conopida

Ingrediente:

  • 1 conopida;
  • 2-3 morcovi;
  • 200 g boabe fasole uscata;
  • 2 cepe mari;
  • 1 radacina pastarnac;
  • 1 telina;
  • 1 cana suc de rosii;
  • Verdeata;
  • Sare, piper.

Se toaca ceapa marunt, iar pastarnacul, telina si morcovii se taie cuburi. Se pun la calit in ulei incins, iar cand s-au calit se adauga putina apa. Fasolea si conopida se fierb separat (conopida timp de 5 minute, fasolea pana devine moale). Dupa ce sunt fierte, acestea se pun peste legumele calite si se adauga si sucul de rosii. Se lasa 15 minute la fiert dupa care se presara verdeata tocata marunt. Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. ileana
    Răspunde -
  2. costache
    Răspunde -
  3. Tatomirescu Nelly
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


1 × = unu

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>