Tocanita de ardei copti

Tocanita de ardei copti

Ingrediente:

– 250 ml suc de rosii;

– 200 gr ceapa;

– putin patrunjel;

– 600 gr ardei capia;

– 100 gr morcovi;

– 20 ml ulei de floarea soarelui;

– sare si piper.

 

Ardeii ii coacem si ii curatam de coaja.

Ceapa se toaca marunt, morcovul se da pe razatoare si se calesc impreuna in ulei incins.

Adaugam apoi sucul de rosii si ardeii copti si mai lasam 10 minute pe foc.

Servim cu patrunjel tocat.

Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


8 − patru =

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>