Tocanita de carne cu masline

Tocanita de carne cu masline

Ingrediente:
500g carne slaba de porc sau vita
2 fire de praz (partea alba)
1 morcov
3-4 ciuperci mici
2 linguri ulei
1 lingura sos de soia
1 lingura pasta tomate 100 g masline negre
sare, piper
Se prepara:
Se taie carnea bucati potrivite, se rumeneste in uleiul bine incins, se scoate , apoi, din cratita, se patreaza calda.
In grasimea ramasa se caleste prazul taiat rondele subtiri, morcovul taiat felii si ciupercile intregi sau taiate pe jumatate.
Cand legumele s-au inmuiat se adauga bucatile de carne, maslinele, jumatate ceasca de apa calda sau supa de carne si se lasa la fiert, la foc potrivit, circa 15 minute.
Se potriveste gustul de sare si piper, se adauga apoi sosul de soia, pasta de tomate si se introduce vasul in cuptor pentru 10-15 minute.


loading...
Ultimele comentarii
  1. gorinela
    Răspunde -
  2. Tatomirescu Nelly
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


× 4 = saisprezece

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>