Tocanita de morcovi

tocanita de morcovi

Ingrediente:

– 1 kg morcovi;

– 300 gr linte;

– 200 ml suc de rosii;

– 5 linguri ulei;

– 3 cepe albe;

– rozmarin;

– boia iute sau dulce, dupa preferinte;

– sare si piper.

 

Morcovii se taie rondele. Lintea se pune la fiert in apa cu sare pentru 20 de  minute.

Ceapa se toaca marunt si se caleste in uleiul incins cateva minute.

Se adauga apoi morcovii si lasam la calit 5 minute.

Adaugam apoi lintea, sucul de rosii si putina apa daca este nevoie.

Lasam pe foc pana cand legumele sunt gatite, apoi codimentam dupa gust si mai lasam pe foc doar 3 minute.

Servim tocanita cat inca este calda.

Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. Musca Mariana
    Răspunde -
  2. liliana
    Răspunde -
  3. luminita
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


× 1 = sase

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>