Tocanita de peste

tocanita de peste

Ingrediente:

– 500 gr file de peste alb;

– 1 ceapa;

– 3 catei usturoi;

– 1/2 legatura patrunjel;

– 2 cartofi;

– 1/2 cana lapte de cocos;

– 1 ardei gras rosu;

– 3 rosii din conserva;

– putin ardei iute, dupa gust;

– 1 dovlecel mic;

– 3 linguri ulei;

– 2 fire ceapa verde;

– 2 cartofi;

– 1/2 lime;

– 3 rosii;

– 1 lamaie;

– sare de mare.
Pestele il taiem bucati apoi il presaram cu sare, 1 lingura ulei si suc de lamaie si lasam 30 de minute deoparte.

Mixam in blender ceapa, usturoiul, ardeiul gras, ardeiul iute si rosiile.

Incingem 2 linguri de ulei, adaugam pasta de legume si lasam la calit aproape 5 minute. Adaugam si cartofii, apoi 1 cana de apa si laptele de cocos. Dupa ce fierbe 5 minute, se da focul mai mic, se acopera vasul si se mai lasa la fiert inca 5 minute.

Adaugam si dovlecelul taiat, lasam inca 15 minute la fiert, apoi adaugam pestele si marinata in care acesta a stat.

Tot acum punem in oala si rosiile taiate bucatele. Se lasa la fiert inca 10 minute, cu capac.

Chiar inainte sa stingem focul se adauga patrunjel tocat si ceapa verde deasupra. Dregem cu suc de lime, daca mai este necesar.

Servim cat inca este calda.

Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. Georgescu Viorel
    Răspunde -
  2. liliana
    Răspunde -
  3. Daniela
    Răspunde -
  4. nyari eduard
    Răspunde -
  5. Dana Mihai
    Răspunde -
  6. Fanica
    Răspunde -
  7. nastasiu
    Răspunde -
  8. tatomirescu nelly
    Răspunde -
  9. Dana Mihai
    Răspunde -
  10. luminita
    Răspunde -
  11. dana
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


sapte − = 1

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>