Tocanita de vitel cu sos de bere

Tocanita de vitel cu sos de bere

Ingrediente:

– 1.5 kg carne de vitel;

– 3 morcovi;

– 2 foi de dafin;

– ulei de masline;

– 1 cana supa;

– 3 cepe;

– 500 gr ciuperci;

– cimbru;

– 1 l bere;

– 1 legatura patrunjel;

– sare si piper.

 

Carnea de vitel se taie cubulete si se prajeste in ulei. Cand carnea isi schimba culoarea se scoate intr-o sita si se lasa deoparte.

In aceeasi cratita se calesc ceapa, morcovii, ciupercile si condimentele pana cand legumele se inmoaie putin.

Adaugam carnea si supa si lasam la fiert 30 de minute. Se mai poate adauga apa daca este necesar.

Adaugam apoi berea si lasam la foc mic, pana cand capata consistenta unui sos (aproximativ 1 ora).

Servim cu patrunjel proaspat tocat.

Pofta buna!

 


loading...
Ultimele comentarii
  1. luminita
    Răspunde -
  2. Doru
    Răspunde -
  3. Daniella
    Răspunde -
  4. liliana
    Răspunde -
  5. tatomirescu nelly
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


8 − = patru

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>