Tort „Cai in poiana”

Tort "Cai in poiana"

Ingrediente:
Blat:10 oua,10 linguri apa,10linguri zahar,20 linguri faina si un praf de copt.
Crema:3 budinci de vanilie,3oo ml frisca,12 liguri zahar.
Fructe:1 rodie,3 kiwi,1 portocala.
Decor:Frisca si caluti(din plastic )
Mod de preparare:
Blat:
batem albusul cu apa,adaugam zaharul ,galbenusurile,apoi faina si praful de copt
Am copt blatul in forma rotunda timp de 45 min la foc mediu-mic.
Crema:Se pregateste budinca,apoi cand e rece se bate cu cei 300 ml frisca pana de vine spumoasa.
Blatul racit il taiem pe 3 locuri.Punem prima foaie de blat,insiropam,un rand de crema,rodia
Al doilea blat,insiropam,punem crema si kiwi taiat cubulete

Al treile blat,insiropam,crema si apoi cubulete de portocala si la urma ultimul blat si insiropam.
Decoram apoi cu frisca.Asezam apoi calutii(din plastic ,am avut eu)

Tort "Cai in poiana"Tort "Cai in poiana"Tort "Cai in poiana"


loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


8 − = doi

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>