Tort cu visine

Tort cu visine

Ingrediente:

– 175 gr unt;

– 3 oua;

– 700 ml frisca;

– 2 lingurite praf de copt;

– 300 gr visine;

– 3 plicuri intaritor de frisca;

– 50 ml visinata;

– 250 gr zahar;

– 200 gr faina;

– 2 plicuri zahar vanilinat;

– 2 linguri crema de alune;

– 500 gr branza de vaci;

– 2 plicuri tort gelee.

 

Se incinge cuptorul la 180 de grade C.

Untul se freaca cu 150 gr zahar si 1 plic zahar vanilinat.

Se adauga pe rand ouale, faina cu praful de copt si se omogenizeaza.

Intr-o tava tapetata cu hartie de copt pui jumatate din compozitie.

Restul de aluat se amesteca cu crema de alune si se pune in aceeasi tava.

Visinele se lasa la scurs, apoi se pun in aluat.

Dai la cuptor 30 de minute, apoi scoti blatul din forma.

Branza de vaci se amesteca cu 50 gr zahar si un plic de zahar vanilinat.

Frisca se bate cu intaritorul de frisca si apoi se amesteca cu branza.

Pui aceasta crema pe tort si dai la rece 2 ore.

Gelatina se prepara conform instructiunilor de pe ambalaj cu 50 gr zahar, visinata si suc de visine.

Torni glazura peste tort si dai din nou la frigider minim 4 ore.

Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. FLORI
    Răspunde -
  2. liliana
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


noua × = 27

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>