Tort de ciocolata „Corset rosu”

Tort de ciocolata "Corset rosu"

Ingrediente:
Blat:
6 oua,6 linguri de apa,
6 linguri de zahar,2 linguri de cacao,10 linguri de faina,1 praf de copt,1 praf de sare.
Crema:600 ml frisca lichida,600 gr ciocolata menaj
Decor :Pasta de zahar.
Mod de lucru:
Blat: separam ouale,batem albusurile impreuna cu apa,adaugam zaharul,si apoi galbenusurile.Batem pana se obtine o spuma tare si s-a topit zaharul.
Amestecam apoi usor faina,cacaua si praful de copt.
Coacem blatul in tava dreptunghiulara.
Pentru acest tort am copt 3 asfel de blaturi si pentru formele de san am copt un blat din 3 oua in 2 boluri din inox.
Crema:Punem frisca si ciocolata intr-o cratita la foc pana se topeste ciocolata fara a fierbe frisca.
Dam crema la rece. Dupa ce s-a racit o mixam pana devine o crema spumoasa.
Trecem apoi la montatul tortului.

Tort de ciocolata "Corset rosu"Tort de ciocolata "Corset rosu"Tort de ciocolata "Corset rosu"

 


loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


noua − = 6

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>