Tort de ciocolata si nuci

Tort de ciocolata si nuci

Ingrediente:

– 100 gr ciocolata cu 85% cacao;

– 200 gr nuca macinata;

– 5 oua;

– 1 praf sare;

– 100 gr unt;

– 2 linguri cacao neagra;

– 5 linguri miere sau sirop de agave;

– vanilie.

 

Untul si ciocolata se topesc la bain marie, impreuna.

Lasam putin la racit, apoi adaugam galbenusurile, cacaoa si nuca macinata (oprim 2 linguri de nuca macinata pentru decor, daca dorim).

Omogenizam bine si adaugam albusurile batute spuma cu un praf de sare.

La final adaugam siropul de agave si vanilia.

Pui aluatul intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dai la cuptor, la 180 de grade C, pentru 30-35 de minute.

La servire presari nuca deasupra.

Pofta buna!


loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


noua − 5 =

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>