TORT DE ZAHAR ARS

TORT DE ZAHAR ARS

INGREDIENTE NECESARE PENTRU CREMA: 10 OUA , 1.5L LAPTE DULCE , 10 LINGURI ZAHAR . SE AMESTECA TOATE SI SE PUN INTR-UN VAS IN CARE S-AU TOPIT SI S-AU CARAMELIZAT 6 LINGURI DE ZAHAR. SE DAU LA CUPTOR PENTRU 45 MINUTE.
INGREDIENTE NECESARE PENTRU BLAT: 5 OUA , 5 LINGURI DE ZAHAR SI 6 LINGURI DE FAINA. SE BAT ALBUSURILE SPUMA CU ZAHARUL , SE ADAUGA GALBENUSURILE BATUTE IAR LA SFARSIT SE ADAUGA FAINA. SE FACE UN BLAT CARE SE ADAUGA PESTE CREMA DE ZAHAR ARS SI SE MAI DA LA CUPTOR INCA 15 MINUTE. SE LASA SA SE RACEASCA IN VASUL IN CARE AU FOST LA CUPTOR. CAND S-AU RACIT SE PUNE UN PLATOU DEASUPRA VASULUI SI SE INTOARCE CU FUNDUL IN SUS. SE ORNEAZA CU FRISCA DUPA IMAGINATIA FIECARUIA.


loading...
Ultimele comentarii
  1. Angela
    Răspunde -
  2. florin
    Răspunde -
  3. florin
    Răspunde -
  4. florin
    Răspunde -
  5. florin
    Răspunde -
  6. florin
    Răspunde -
  7. florin
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


− 9 = zero

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>