TORT DIN FRISCA

TORT DIN FRISCA

TORT DIN FRISCA

INGREDIENTE:
– 1kg(litru) frisca lichida Hulala
– 1 iaurt Danone mare (400g)
– 1 cana zahar
– 3 plicuri zahar vanilat
– 3 plicuri gelatina
– 1 compot ananas.

MOD DE PREPARARE:
Se bare frisca intr-un castron mare cu mixerul la viteza mare.
In alt castron se pune iaurtul cu o cana de zahar si se bate pana se topeste zaharul, apoi se adauga zaharul vanilat.
Zeama de la compot se pune intr-un vas cu cele 3 pliculete de gelatina si se pune in alt vas cu apa pe foc la bain-marin pana se limpezeste zeama (dar sa nu fiarba). Gelatina calduta se adauga in iaurt,se amesteca bine si totul se adauga in frisca intarita.
In toata compozitia pui fructele de ananas pe care in prealabil le-ai taiat bacatele mici.
Toata compozitia se pune intr-o cratita sau vas de jena, umezit in prealabil si tapetat cu folie.
Se da totul la frigider cateva ore pana se intareste bine. Cand este tare se rastoarna pe un platou si se orneaza cu frisca oprita.


loading...
Ultimele comentarii
  1. florin
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


5 + opt =

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>