Tort economic

Tort economic

Ingrediente:

– 1 blat de tort;

– 2 l lapte;

– 4 kiwi;

– fulgi de nuca de cocos;

– 5 plicuri budinca de vanilie;

– 100 gr stafide;

– 2 portocale;

– 10 linguri zahar.

 

Topesti 3 linguri de zahar in 3 linguri de apa.

Blatul il imparti in 3 si pui prima parte pe un platou. Insiropezi cu siropul de mai sus.

Laptele se pune la fiert, iar cand e aproape de fierbere se adauga budinca si zaharul, conform instructiunilor de pe ambalaj.

Lasi la fiert pana se ingroasa, apoi stingi focul si lasi la racit.

Kiwi si portocalele se curata de coaja si se taie felii.

Punem peste blatul insiropat un strat de budinca, apoi un strat de fructe si cateva stafide.

Pui al doilea blat, din nou budinca, fructe si stafide.

Pui al treilea blat, apoi acoperi totul in budinca.

Presari deasupra nuca de cocos si dai la rece.

Servesti de la frigider.

Pofta buna!


loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


6 + = paisprezece

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>