Tort raw cu lavanda, lamaie si miere

Tort raw cu lavanda, lamaie si miere

Ingrediente:

Blat:

– 1 cana stafide;

– 5 bucatele cardamom;

– 2 linguri fulgi de cocos;

– 1 cana migdale crude;

– 4 linguri ulei de cocos.

 

Crema:

– 2.5 cani caju;

– zeama de la 2 lamai;

– 1 lingurita flori de lavanda;

– 1 pastaie vanilie;

– 3/4 cana ulei de cocos;

– 1/2 cana sirop de agave sau miere;

– 1 lingurita sare de Himalaya.

 

Migdalele si caju-ul se pun la inmuiat in apa, peste noapte, in boluri diferite.

Scurgem apoi migdalele, spargem pastaile de cardamom si le punem impreuna cu restul ingredientelor pentru blat in blender.

Mixam pana obtinem o pasta fina.

Pui pe fundul unei tavi cu peretii detasabili hartie de copt, apoi intinzi pasta de mai sus.

Dai la congelator pana este gata si crema.

Toate ingredientele pentru crema se pun in blender (pastaia de vanilie se curata inainte) si se mixeaza pana devine o crema foarte fina.

Pui crema peste blat si dai din nou la congelator, unde trebuie sa stea peste noapte.

Potfa buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. Olga
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


trei × = 15

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>