Tortiglioni cu piept de pui si legume

Tortiglioni cu piept de pui si legume

Ingrediente:

– 300 gr tortiglioni;

– 3 linguri ulei de masline;

– 1 dovlecel;

– 1 ceapa;

– 100 gr cascaval;

– boia;

– oregano;

– 1 piept de pui;

– 4 rosii;

– 1/2 telina;

– 3 catei usturoi;

– busuioc;

– 1 lingura unt;

– sare si piper.

 

Pastele se pun la fiert in apa cu sare, conform instructiunilor de pe ambalaj. Cand sunt gata se trec printr-un jet de apa rece si se lasa la scurs.

Legumele se curata de coaja si se dau pe razatoare, sau se toaca cubulete, dupa preferinte.

Pui legumele la calit in 2 linguri de ulei, apoi adaugi putina apa si lasi sa scada.

Rosiile se decojesc si se toaca marunt, apoi se adauga in tigaie, peste celelalte legume.

Mai lasi pe foc sa scada compozitia, apoi lasi putin la racit apoi condimentezi dupa gust.

Pieptul de pui se toaca cubulete si se pune la calit in restul de ulei.

Ungi un vas cu unt, pui pastele, puiul si sosul de legume si amesteci.

Deasupra razi cascavalul si dai totul la cuptor, la 180 de grade C, pentru 10-15 minute.

Servesti preparatul cald.

Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


− 4 = cinci

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>