Tortilla cu pui si ciuperci

tortilla

Ingrediente:

8 foi de tortilla
1 piept pui dezosat
500 g ciuperci
1 ardei rosu
4-5 rosii cherry
2 catei usturoi
1 ceapa
1 lingura pasta tomate
40 ml ulei masline
50 ml vin
1 lingurita amidon de porumb
rozmarin
bucuioc
seminte de chimen
fulgi de chili (ardei iute rosu)
sare, piper

Pieptul de pui se taie julien (fasii bustiri); se pune o lingurita de amidon peste pieptul taiat, se omogenizeaza si se pune la rumenit intr-o tigaie.
Dupa ce fasiile de piept au prins o oarecare crusta, se scot, iar in uleiul ramas in tigaie, se adauga,seminte de chimen, busuioc, rozmarin, fulgi de chili, usturoiul, ceapa taiata julien. Dupa ce ceapa devine translucida, se adauga ardeiul taiat julien, rosiile cherry. Se lasa totul sa se inmoaie doar ff putin.

Se adauga ciupercile taiate felii, se asezoneaza cu sare si piper, si dupa 2-3 minute se adauga fasiile de piet de pui si vinul. Se lasa sa scada lichidul, se adauga pasta de tomate.
Amestecul se serveste in tortilla.

Pentru prospetime puteti adauga patrunjel.

Pofta buna!


loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


× noua = 18

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>