Vinete marinate cu ceapa

Vinete marinate cu ceapa

Ingrediente:

– 2 kg vinete;

– 1 l otet;

– 1 kg ceapa;

– 400 ml ulei de floarea soarelui;

– sare.

 

Vinetele se spala, li se indeparteaza coditele si se taie in rondele groase de 1 cm.

Oparim vinetele 5 minute in apa fiarta, sarata.

Se scot apoi la scurs si se lasa deoparte 10 minute.

Ceapa se toaca marunt.

In borcane asezam un strat de vinete, unul de ceapa, si tot asa pana umplem borcanul.

Otetul se fierbe cu o lingura de sare.

Se lasa la racit, apoi se umplu borcanele cu acest lichid.

Inchidem ermetic borcanele si le depozitam in camara.

Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


doi + = 10

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>