Vinete umplute cu legume si piept de pui

Vinete umplute cu legume si piept de pui

Ingrediente:

– 4 vinete;

– 1 dovlecel;

– 1 ardei gras;

– 250 ml suc de rosii;

– 1 legatura patrunjel;

– 2 linguri ulei de masline;

– 2 cepe;

– 2 rosii;

– 1 morcov;

– 200 gr piept de pui;

– sare si piper.

 

Vinetele se spala, se taie pe jumatate si li se indeparteaza miezul.

Restul legumelor se toata marunt si se amsteca cu miezul vinetelor, apoi se pune totul la calit, in 2 linguri de ulei si putina apa.

Se adauga sucul de rosii si lasi la fiert pana cand acesta scade.

Puiul se fierbe separat in apa cu sare, apoi se taie cubulete si se amesteca cu legumele.

Umplem vinetele cu acest amestec si presaram deasupra patrunjel tocat marunt.

Dam la cuptor, la 180 de grade C, timp de 10-15 minute.

Servim imediat.

Pofta buna!


loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


sapte + = 10

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>