Vita cu ceapa – preparat chinezesc

vita cu ceapa

Ingrediente:

– 1 kg antricot vita;

– 150 ml vin rosu;

– 3 linguri faina;

– 750 ml supa de vita;

– 15 cepe mici;

– 2 linguri ulei;

– 2 catei de usturoi;

– putin patrunjel proaspat pentru servire.

– sare si piper.

 

Carnea se spala, se scurge, se taie bucatele, apoi se amesteca cu faina, sarea si piperul intr-un castron maricel.

Ceapa se taie rondele si se caleste in uleiul incins. Cand ceapa s-a inmuiat se scoate si se lasa deoparte, iar in acelasi ulei se pune la calit carnea.

Cand carnea este frumos rumenita pe toate partile adaugam supa, ceapa, usturoiul si vinul. Acoperim totul cu un capac si lasam sa fiarba la foc mic 90 de minute.

Servim fierbinte, cu patrunjel proaspat presarat deasupra.

Pofta buna!

 


loading...
Ultimele comentarii
  1. mari
    Răspunde -
  2. zaharescu
    Răspunde -
  3. nyari eduard
    Răspunde -
  4. Constantin Patuleanu
    Răspunde -
  5. luminita
    Răspunde -
  6. Elena
    Răspunde -
  7. rosu gabriela
    Răspunde -
  8. tatomirescu nelly
    Răspunde -
  9. gheorghita
    Răspunde -
  10. irina
    Răspunde -
  11. Daniela
    Răspunde -
  12. liliana
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


3 × = optsprezece

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>