Vita cu ierburi si ciuperci

vita cu ierburi si ciuperci

Ingrediente:

– 600 gr pulpa vita;

– 2 catei usturoi;

– 1/2 plic ierburi aromate pentru fripturi;

– 500 gr ciuperci;

– 100 gr unt;

– sare si piper.

 

Pulpa de vita se presara cu ierburile aromate si din loc in loc se cresteaza putin si se pune putin usturoi.

Dam vita la cuptor, la 180 de grade C, timp de 2 ore. Din cand in cand, pentru ca vita sa nu se usuce se adauga putina apa in tava si se stopeste carnea cu aceasta.

Ciupercile se curata si se toaca, apoi se calesc in unt, cand friptura este aproape gata.

Servim preparatele calde.

Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. luminita
    Răspunde -
  2. Nico
    Răspunde -
  3. ralu
    Răspunde -
  4. butnaru dorinel
    Răspunde -
  5. liliana
    Răspunde -
  6. radu silviu
    Răspunde -
  7. secarea viorica
    Răspunde -
  8. butnaru dorinel
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


unu × = 3

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>