Vol au vent cu ananas

vol au vent cu ananas

Ingrediente:

– 1 pachet foietaj;

– 1 conserva de ananas rondele;

– 400 ml lapte;

– 1 plic crema de vanilie;

– cateva linguri de zahar;

– 1 plic gelatina;

– 1 lingura unt.

 

Ananasul se lassa la scurs.

Crema de vanilie se pregateste conform instructiunilor de pe ambalaj, insa cu mai putin lapte (daca pe plic este trecut 500 ml lapte, se vor folosi doar 400 ml) si zahar.

Tava se tapeteaza cu o folie de copt, apoi se pune foietajul. Ungem foietajul cu putin unt, apoi turnam crema de vanilie si punem rondelele de ananas deasupra.

Dam la cuptor, pentru 20 de minute, pana cand aluatul devine auriu.

Gelatina se pregateste conform instructiunilor de pe ambalaj si se toarna deasupra prajiturii, atunci cand aceasta este aproape rece.

Dam la frigider si servim rece.

Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. nyari eduard
    Răspunde -
  2. Dana Mihai
    Răspunde -
  3. Fanica
    Răspunde -
  4. gabrielajj
    Răspunde -
  5. Dana Mihai
    Răspunde -
  6. Daniela
    Răspunde -
  7. Vera
    Răspunde -
  8. luminita
    Răspunde -
  9. tatomirescu nelly
    Răspunde -
  10. liliana
    Răspunde -
  11. irina
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


+ doi = 5

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>