Zacusca de gogosari cu fructe

Zacusca de gogosari cu fructe

Ingrediente:

– 10 gogosari;

– 2 pere;

– 250 ml ulei de floarea soarelui;

– 2 linguri zahar;

– 2 mere;

– 1 gutuie;

– 800 ml suc de rosii;

– sare si piper.

 

Gogosarii se spala, se curata si se dau prin masina de tocat.

Fructele se curata de coaja si de seminte, se toaca marunt si se pun la fiert in apa cu zahar.

Cand fructele sunt fierte se paseaza cu blenderul.

Gogosarii se calesc apoi in ulei, se adauga piureul de fructe, sucul de rosii, sare si piper dupa gust.

Lasi zacusca pe foc pana cand scade destul de mult.

Torni zacusca inca fierbinte in borcane, pe care le asezi pe o tava metalica si le inchizi ermetic.

Le sterilizezi 20 de minute, iar a doua zi repeti procedura de sterilizare.

Pofta buna!


loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


2 − = zero

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>